Završna konferencija projekta Re.Cen.T. – Training and Contact Points in Istria

5 views |0 comments

U četvrtak 13. studenog 2008. godine, s početkom u 10.00 sati, u prostorima Zajednice Talijana Pula (Circolo), Carrarina 1, bit će održana završna konferencija projekta Re.Cen.T. – Training and Contact Points in Istria.
Cilj završne konferencije je okupiti partnere i suradnike te prezentirati projektne rezultate, a pozvanim nezaposlenim ciljnim skupinama uključenim u projekt predstaviti neke od najvažnijih gospodarskih subjekata u Istri, s posebnim osvrtom na mogućnosti zapošljavanja i problematiku deficitarnih kadrova u predstavljenim tvrtkama. 
Uz navedeno tema rasprave bit će i kreiranje dugoročnih postavki za rješavanje problema nezaposlenosti kroz razvoj i izobrazbu djelatnika unutar institucija na lokalnom nivou s ciljem provođenja mjera aktivne politike zapošljavanja usmjerenih na najugroženije skupine nezaposlenih na tržištu rada u Istarskoj županiji.
Pozivamo sve one koji spadaju u ciljne skupine (nezaposleni mladi 15-24 i nezaposlene žene iznad 40 godina starosti), a zainteresirani su za sudjelovanje u završnoj konferenciji projekta, da svoj dolazak prijave i potvrde najkasnije do utorka 11. studenog 2008. na telefon 052/381-900 ili putem

Zavrsna_konferencija_projekta_Re.Cen.T.-_prijavni_obrazac.doc

na e-mail tamara.kirsic(at)ida.hr ili fax 052/381-905.
Program konferencije možete preuzeti

Zavrsna_konferencija_projekta_Re.Cen.T._-_PROGRAM.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *