Započinje ciklus radionica na temu digitalnog gospodarstva. Prva na temu „Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja“

16 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’, poziva na radionicu na temu ‘Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja’ koja će se održati kao online webinar dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i Obrta Markething, u četvrtak 21. svibnja 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati. 

Cilj radionice je poduzetnicima omogućiti uvid u alate digitalnog marketinga a posebno onima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju digitalnu strategiju, upoznati nove alate za digitalne kanale te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje digitalnim marketingom povećati će svijest o Vašem brandu, a kao rezultat povećati će se i prodaja Vaših proizvoda/usluga. 

Radionicu će voditi vlasnik obrta Markething, Miško Macolić Tomičić, stručnjak za digitalni marketing, koji aktivno radi na promicanju poduzetničke kulture u Istarskoj županiji te doprinosi širenju znanja o mogućnostima za poduzetnike i obrtnike u digitalno doba. 

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na poveznici.  

Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.

Sadržaj – Alatima digitalnog marketinga do učinkovite transformacije poslovanja

 

UP SMART projekt je ukupne vrijednosti 750.000,00 kuna, pri čemu se 75% troškova sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj te ima za cilj pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 16 besplatnih radionica na aktualne teme u domeni digitalnog gospodarstva i 11 događanja s aktualnim temama poticanja poduzetništva u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja. 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *