Vještine pregovaranja i govorne vještine

11 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar “Vještine pregovaranja i govorne vještine”. Seminar će biti održan u utorak, 17. studenog 2009. godine od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, srednjem i višem menadžmentu, voditeljima odjela, voditeljima timova i projekata te svima koji žele, bilo u privatnom, bilo u poslovnom životu, unaprijediti svoje pregovaračke i govorne vještine te na taj način sebi olakšati postizanje planiranih ciljeva.
Više o samom sadržaju seminara možete pronaći

Vjestine_pregovaranja_i_govorne_vjestine_-_sadrzaj.pdf

.
Seminar će održati g. Zrinski Pelajić, autor brojnih stručnih članaka i rasprava vezanih uz područje konkurentnosti, strategije poduzeća i strateškog upravljanja, koncepta razvoja klastera, financijskih tržišta i financijskih instrumenata, investicijskih fondova, mirovinske reforme, javno privatnog partnerstva i projektnog financiranja te predavač o navedenim temama na mnogobrojnim stručnim skupovima.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr, najkasnije do četvrtka  12. studenog 2009.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Vjestine_pregovaranja_i_govorne_vjestine_-_17.11.2009.doc

.
Prijave se zaprimaju do popunjenja kvota.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *