ULAZIMO U POSLJEDNJI TJEDAN START UP AKADEMIJE

16 views |0 comments

Jučer, 28. studenog završila je Start up akademija u Labinu. Veliki broj prijavljenih natjecatelja s brojnim idejama više su nego iznenadili svojom kvalitetom i inovativnošću organizatore, ali i sve prisutne. Odabrane su i dvije najbolje ideje koje će se u srijedu 11. prosinca u Rovinju natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 20 tisuća kuna.

 

Već sljedećeg tjedna od 2. do 4. prosinca akademija seli u Buje te 5. i 6. prosinca akademija će se održati u Pazinu. Prijaviti se možete putem ispunjavanja prijavnog obrasca na linku. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje preporuka je da prijavu izvršite što ranije.

Istarska razvojna agencija održat će predavanje na temu „Start-up and stay there“ gdje će se polaznici akademije upoznati s važnim informacija kada se govori o aktivnostima koje provodi IDA, ali i načinima i koji doprinose poduzetnicima da se prilagode potrebama na tržištu.

Za napomenuti je kako je nagradni fond osigurala Istarska razvojna agencija povodom obilježavanja 20 godina postojanja u iznosu od 20.000,00 kuna.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *