U Zagrebu održan sastanak o osnivanju ICT klastera

8 views |0 comments

U okviru ICT Cluster inicijative, projekta USAID-a – Poduzetna Hrvatska, u Zagrebu je 14. lipnja održan sastanak o osnivanju ICT klastera.
Na sastanku su predstavljene do sada realizirane aktivnosti projekta ICT Cluster inicijative. Odnosno, bilo je riječi o već osnovanim regionalnim ICT klasterima u ƒåakovcu i Varaždinu te pripremnim radovima za osnivanje ICT udruga u Osijeku, Puli i Splitu.
Također, sudionici sastanka upoznati su s zamisli pokretanja projekta Intraneta partnera – sudionika u regionalnom razvoju RH, koji će nastati na temelju dosadašnjih iskustava i suradnju USAID-a i partnera. Naime, kroz stvaranje virtualnog prostora namijenjenog suradnji partnera omogućila bi se učinkovitija komunikacija, dijeljenje informacija, dokumenta, iskustava te efikasnije vođenje projekta. U trećem, posljednjem dijelu sastanaka, prezentirani su rezultati istraživanja među partnerima. 
Inicijativni sastanak o osnivanju ICT klastera u Istarskoj županiji održat će se u prostorima IDA-e 20.06.2007. u 13,00 sati. Sastanak će voditi predsjednik GRIT ICT Cluster Boris Krstanović i Boris Sabatti, stručni savjetnik IDA-e.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *