U PROSTORIJAMA IDA-e ODRŽANA RADIONICA NA TEMU ‘USER-JOURNEY – KAKO PRILAGODITI PROIZVOD/USLUGU SVOME KORISNIKU’ U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

25 views |0 comments

Danas, 22. rujna 2022. godine u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i tvrtke Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge održana je sedma u nizu radionica,
koje Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. provodi u sklopu projekta COWORKING Pula, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula.

Tematika današnje radionice na temu User-journey – kako prilagoditi proizvod/uslugu svome korisniku obuhvatila je korisničko putovanje „User-journey“ kao iskustvo koje osoba ima u interakciji s određenim proizvodom ili uslugom. Mapiranje korisničkog putovanja „user-journey map“ je proces koji ocrtava različite faze kroz koje kupac prolazi da bi kupio proizvod ili uslugu te omogućava tvrtkama da sagledaju prodajni proces iz perspektive kupca. 

Također, poduzetnicima je na praktičan način prezentiran proces mapiranja korisničkog putovanja koji će im u različitim situacijama omogućiti da efikasno sagledaju prodajni proces iz perspektive kupca kako bi identificirali nedostatke u usluzi ili komunikaciji.

Više o današnjoj radionici saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici i YouTube kanalu Istarske razvojne agencije. Pozivaju se svi zainteresirani da prate Istarsku razvojnu agenciju putem web stranice www.ida.hr te društvenih mreža kako bi imali pravovremenu informaciju o nadolazećim obrazovnim događanjima i radionicama.

 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *