U IDA-i radionica na temu “Inovacije u industriji zelene i pametne mobilnosti – alat za suradnju i umrežavanje malih i srednjih poduzeća u Istarskoj županiji“

16 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na radionicu na temu „Inovacije u industriji zelene i pametne mobilnosti – alat za suradnju i umrežavanje malih i srednjih poduzeća u Istarskoj županiji“ koja će se održati u srijedu, 30. siječnja 2019. g., s početkom u 9.00 sati, u prostorima Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o.,na lokaciji Mletačka 12/IV, 52100 Pula.

Radionica je namijenjena ponajprije malim i srednjim poduzećima, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave te znanstvenim institucijama, a provodi se u sklopu projekta “GREEN MIND – Green and Smart Mobility Industry Innovation“, sufinanciranog iz programa Interreg Mediteran 2014. – 2020.

Svrha projekta je jačanje i razvoj ekonomske konkurentnosti i inovacija u industriji zelene i pametne mobilnosti, učvršćivanjem regionalne i transnacionalne suradnje između malih i srednjih poduzeća te dionika razvoja u javnom i znanstveno – istraživačkom sektoru.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite popunjavanjem prijavnog obrasca ili pozivom na broj 052/381-900 najkasnije do ponedjeljka, 28. siječnja 2019. godine.

Program i letak projekta u prilogu.

Kontakt osoba: Jelena Nikolić, jelena.nikolic@ida.hr

Datoteke:

Program radionice

GreenMind letak

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *