Seminar “Upravljanje ljudskim potencijalima”

8 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva poziva Vas na seminar “Upravljanje ljudskim potencijalima”, koji će biti održan u utorak, 15. prosinca 2009. godine u vremenu od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21). 
Cilj ovog seminara je upoznati sudionike s osnovnim pojmovima upravljanja ljudskim resursima, selekcijom novih zaposlenika i njihovim uvođenjem u posao, značajem postojanja strategije razvoja ljudskih resursa, motiviranjem i nagrađivanjem te značajem razvoja i usavršavanja zaposlenika i naposlijetku sa kvalitetama zaposlenika koje cijene poslodavci u RH te u svijetu.
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima,  a prvenstveno osobama koje u bilo kojem kontekstu stvaraju strategiju upravljanja ljudskim resursima ili ju implementiraju. Seminar je namijenjen i ostalim osobama uključenim u upravljanje ljudskim resursima u malim i srednjim poduzećima, ali i javnoj upravi,  te svima onima koji žele znati  nešto više o toj temi.
Seminar će održati g. Zrinski Pelajić, autor brojnih stručnih članaka i rasprava vezanih uz područje konkurentnosti, strategije poduzeća i strateškog upravljanja, koncepta razvoja klastera, financijskih tržišta i financijskih instrumenata, investicijskih fondova, mirovinske reforme, javno privatnog partnerstva i projektnog financiranja te predavač o navedenim temama na mnogobrojnim stručnim skupovima.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr, najkasnije do petka  11. prosinca 2009.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Upravljanje_ljudskim_potencijalima_-_15.12.2009.doc

, a sadržaj seminara

Upravljanje_ljudskim_potencijalima_-_sadrzaj.pdf

.
Prijave se zaprimaju do popunjenja kvota.
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *