Seminar “Tajne gerila marketinga”

7 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva poziva Vas na seminar “Tajne gerila marketinga – kako minimalnim ulaganjem ostvariti maksimalnu dobit” koji će biti održan u ponedjeljak, 06. travnja 2009. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima te svima onima koji žele saznati nešto više o alternativnom pristupu marketingu koji je karakterističan za mala poduzeća čiji su proračuni za marketing financijski ograničeni.
Gerila marketing je nekonvencionalni način promocije s ciljem pobuđivanja velike pažnje ciljnog tržišta s vrlo malim marketing proračunom. Služeći se metodom gerila marketinga možete predstaviti vaše poduzeće budućim kupcima na potpuno nov način. Kupci su svakodnevno zasipani tradicionalnim metodama oglašavanja, pa se u zamoru materijala, na njih više i ne obaziru. Vrijeme je stoga da promijenite svoj marketinški pristup i otkrijete tajne gerila marketinga, koji je svojom pojavom postavio potpuno novi pristup u poslovanju: marketing ne mora biti skup da bi bio uspješan.
Više o samom sadržaju seminara možete pronaći

Tajne_gerila_marketinga_-_sadrzaj.pdf

.
Sukladno novim mjerama Istarske županije za poticanje gospodarstva i zapošljavanja, seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna i to zaključno sa 2. travnja 2009. zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu.
Svi zainteresirani za navedeni seminar mogu se prijaviti putem telefona 052/381-900 ili prijavnice (

Prijavnica_Tajne_gerila_marketinga_-_06.04.2009.doc

) na fax 052/381-905 ili na e-mail adrese boris.sabatti(at)ida.hr  i tamara.kirsic(at)ida.hr.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *