Seminar “Franšiza od A do Ž”

8 views |0 comments

U suradnji s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije, Centar za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek organizira seminar “Franšiza od A do Ž” u Rijeci.
Seminar će biti održan 13. svibnja 2010. godine u vremenu od 11 do 17 sati u prostorima Obrtničke komore na adresi: Zanonova 1/III, Rijeka.
Seminar “Franšiza od A do Ž” nudi kvalitetnu pomoć poduzetnicima koji žele proširiti svoje poslovanje kreiranjem franšizne mreže i osobama koje žele ući u svijet poduzetništva kroz kupovinu franšize. Predavači seminara “Franšiza od A do Ž” su savjetnici Centra za franšizu Centra za poduzetništvo Osijek te osobe čije je profesionalno iskustvo i znanje vezano za franšizno poslovanje. Cijena seminara iznosi 900,00 kn + PDV. Upite za više informacija o seminaru, kao i prijave, možete slati na info(at)fransiza.hr.
Centar za franšizu, također, raspisuje natječaj za dodjelu dvije stipendije za pohađanje seminara “Franšiza od A do Ž” u Rijeci. Prednost prilikom dodjele stipendija imaju nezaposlene osobe i studenti. Zainteresirani za dobivanje stipendija trebaju poslati svoj životopis na mail: info(at)fransiza.hr najkasnije do 10. svibnja 2010.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *