Seminar “Financijski izvještaji – moji savjetnici pri odlučivanju”

5 views |0 comments

Jesenski ciklus edukacija Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o., započet će seminarom “Financijski izvještaji – moji savjetnici pri odlučivanju”, koji će biti održan u ponedjeljak, 27. rujna 2010. u vremenu od 14.00 do 20.00 sati, u prostorima Agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar će biti realiziran u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli, Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, a namijenjen je svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, kojima je želja usvojiti znanja o financijskim izvještajima – kako ih čitati, razumjeti, tumačiti te služiti se njima, kao nezaobilaznim alatom pri donošenju poslovnih, financijskih i investicijskih odluka koje bi time postale kvalitetnije i manje rizične.
Seminar će održati doc.dr.sc. Robert Zenzerović, docent na Odjelu za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković”, nositelj kolegija “Računovodstveni informacijski sustavi”, “Revizija i analiza poslovanja”, “Strateško računovodstvo” te predavač na kolegiju “Poslovno računovodstvo” i autor knjige “Računovodstveni informacijski sustavi” i mr.sc. Ksenija ƒåerne, asistent na Odjelu za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković”, izvođač nastave na kolegijima “Poslovno računovodstvo”, “Financijsko računovodstvo”, “Računovodstvo troškova” i “Računovodstvo proračunskih i neprofitnih organizacija”.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava obvezna zbog bolje organizacije i ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu zbog bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja što većeg broja poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili ispunjen prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr , najkasnije do četvrtka, 23. rujna 2010.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Fin.izvjestaji_-_27.09.2010.doc

, a program seminara

Financijski_izvjestaji_-moji_savjetnici_pri_odlucivanju_-_Sadrzaj.pdf

.
Za sve dodatne informacije molimo da nam se obratite.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *