Seminar “European Business Competence License (EBC*L)”

2 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira dvodnevni seminar na temu “European Business Competence License (EBC*L) – Stupanj A”. Seminar će biti održan u srijedu, 03. studenog 2010. te u četvrtak 04. studenog 2010. u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
EBC*L je ustanovljen kao međunarodni standard obrazovanja poslovne administracije te predstavlja osnove ekonomike poslovanja. Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji prvenstveno nisu ekonomske struke, ali i svima onima koji žele povećati razumijevanje ekonomskih pojmova u praksi.
Dvodnevni seminar obuhvaća 4 modula:
Poslovni ciljevi i pokazatelji;Računovodstvo;Obračunska kalkulacija i formiranje cijena;Poslovno zakonodavstvo.
Nakon odslušanog seminara moguće je pristupiti ispitu i dobiti međunarodni certifikat, uz uvjet dodatnog financijskog doprinosa samog polaznika. Seminar će održati Ana Vede i Erol ƒÜurt, certificirani EBCL treneri s dugogodišnjim iskustvom rada u javnom i privatnom sektoru te predavači na priznatim međunarodnim obrazovnim institucijama.
Zbog iznimno velikog interesa prijave se više ne zaprimaju.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *