Seminar “Analiza financijskih izvještaja poduzeća”

7 views |0 comments

U organizaciji Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o., a u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, 26. listopada 2009. godine bit će održan seminar “Analiza financijskih izvještaja poduzeća”. Seminar će biti održan u vremenu od 14.00 do 20.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, a usmjeren je na čitanje, razumijevanje i samostalnu izradu izvještaja poduzeća. Cilj je pobliže upoznati polaznike s analizom financijskih izvještaja poduzeća, ranim znakovima upozorenja na potencijalne probleme te prikupljanje javno dostupnih podataka. U okviru seminara bit će prezentirani modeli i analize koje zahtijevaju i primjenjuju banke i druge financijske institucije prilikom odobravanja kredita i kreditiranja pojedinih projekata. Polaznici će biti osposobljeni za razumijevanje i samostalnu izradu modela analize poduzeća temeljem javno dostupnih podataka.
Seminar će održati Kristian Korunić, diplomant Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a koji je trenutno apsolvent na Poslijediplomskom studiju Poduzetništvo u Osijeku. Njegovo radno iskustvo vezano je uz financije i bankarstvo te tržište kapitala.  
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail adrese boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr najkasnije do četvrtka, 22. listopada 2009.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Analiza_fin.izvj._-_26.10.2009.doc

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *