Radionica “Percepcije rizika i stavovi donositelja odluka u izboru poslovnih alternativa”

5 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Pulskim centrom za poduzetništvo te Odjelom za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković” Sveučilišta u Puli, organizira radionicu “Percepcije rizika i stavovi donositelja odluka u izboru poslovnih alternativa”. Radionica će biti održana u srijedu, 01. srpnja 2009. od 10.00 do 13.00 sati u prostorima Gradske palače, Forum 1, Pula (Gradska vijećnica).
Navedena radionica temelji se na prezentaciji projekta “Risk Perceptions and Attitudes of Decision-makers in Selecting among Alternative Business Choices” – “Percepcije rizika i stavovi donositelja odluka u izboru poslovnih alternativa”, a vodit će je prof.dr.sc. Moshe Hagigi, predavač Sveučilišta u Bostonu (Boston School of Management).
Projekt je međunarodnog karaktera i obuhvaća istraživanja u području donošenja odluka pod pritiskom različitih oblika rizika, a u njemu sudjeluju manageri i poduzetnici iz različitih zemalja: SAD-a, Tajlanda, Kine. Putem radionice, mogućnost uključivanja u projekt ponuđena je i hrvatskim stručnjacima iz gospodarskog, ali i javnog sektora. Navedeno je pak rezultat međunarodne suradnje profesora Odjela za ekonomiju i turizam “Dr. Mijo Mirković” Pula i profesora bostonskog sveučilišta – Škole menadžmenta u Bostonu te Pulskog centra za poduzetništvo, koji se aktivno angažirao u svim potrebnim organizacijskim pripremama.
Radionica je namijenjena onima koji žele postati sudionikom istraživanja suvremenih pristupa riziku i odlučivanju u takvim uvjetima pri izboru raspoloživih poslovnih alternativa. Iskustvo je to koje će zasigurno koristiti u poslovanju, a sudionici će biti u prilici svojim stavovima i percepcijama pridonijeti novim spoznajama u ovom zasigurno strateški najznačajnijem dijelu poslovanja.
Radionica je besplatna za sve zainteresirane sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijave su moguće putem telefona 052/381-900, faxa 052/381-905 ili e-maila: pcp.gradpula(at)gmail.com ili tamara.kirsic(at)ida.hr.  
Prijavni obrazac možete preuzeti

Prijavnica_radionica_Pula_-_01.07.2009.doc

.  Prijave su moguće najkasnije do 26. lipnja 2009.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *