PRIJAVE ZA START UP AKADEMIJU U PAZINU JOŠ SU OTVORENE

17 views |0 comments

U Pazinu se od 5. – 6. prosinca održava se Startup akademija koja je namijenjena svima koji imaju ili žele razviti poduzetničku ideju te naučiti korisne alate za realizaciju ili se povezati s ostalim sudionicima i razmijeniti iskustva. Prijave su moguće na ovoj poveznici, a predavanja će se održati u prostorijama novog inkubatora PazinUP.

Još uvijek je u tijeku akademija u Bujama gdje su podijeljena zanimljiva iskustva poznatih poduzetnika i predstavnika OPG-a, gdje je oživljena priča o bucolaju, poznatoj istarskoj slastici, a i moglo se već čuti zanimljivu ideju o biorazgradivoj posteljini. U srijedu, 4. prosinca u Bujama će predstavnici IDA-e, Marin Lerotić i Claudia Pučić, održati završnu prezentaciju, a nakon predstavljanja svih ideja dvije najbolje plasiraju se u finale u utrku za 20.000,00 kuna koje je osigurala Istarska razvojna agencija.

Obzirom na ograničen broj mjesta, pozivamo poduzetnike koji žele čuti nove ideje iz različitih područja da se prijave putem ovog obrasca i prisutvuju završnici koja će se održati u tjednu obilježavanja 20 godina IDA-e, u Rovinju, 11. prosinca s početkom u 18,00 sati.

        

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *