Poziv na seminar “Osnove marketinga”

7 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva poziva Vas na novi, jesenski ciklus seminara, koji će započeti temom “Osnove marketinga”. Navedeni seminar bit će održan u četvrtak, 17. rujna 2009. s početkom u 14 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Seminar je namijenjen svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima  koje zanima područje marketinga i njegov značaj u poslovanju poduzeća.
Cilj seminara je upoznati polaznike sa osnovama i značajem marketinga, odnosno omogućiti im uvid u marketinški način razmišljanja, upoznati ih s važnošću njihove usmjerenosti tržištu te poznavanja kupaca. Također, seminar je osmišljen na način da polaznici nauče prepoznati karakteristike i potrebe kupaca, usvoje principe korištenja elemenata marketinškog miksa te značaj istraživanja tržišta u poslovanju poduzeća, a sve navedeno s ciljem da nauče kako se razlikovati od konkurencije i osigurati održivo profitabilno poslovanje.
Više o samom sadržaju seminara možete pročitati

Osnove_marketinga_-_sadrzaj.pdf

.
Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Prijavu možete preuzeti

Prijavnica_Osnove_marketinga_-_17.09.2009.doc

.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: boris.sabatti@ida.hr ili tamara.kirsic@ida.hr i to najkasnije do ponedjeljka  14. rujna 2009.  

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *