Poziv na prijavu ideja: Mash up ATLAS nagrađuje inovacije

16 views |0 comments

U okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories, financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, otvoren je poziv na prijavu inovativnih ideja za sektor kulturnog turizma i sudjelovanja na nagradnom Mash up eventu koji će se održati u Trevisu.

ATLAS Mash up besplatno je natjecanje u poslovnim idejama čija je svrha okupiti i spojiti kreativce, ICT stručnjake, video snimatelje, dionike kulturnog turizma, studente, profesionalce, mlade talente, poduzetnike, civilno društvo, odnosno sve zainteresirane za multidisciplinaran i multikulturalan pristup realizaciji ideja / proizvoda / usluga u području kulturnog turizma. 

Sudionici će tijekom jednog dana timski razvijati inovativna rješenja za poboljšavanje kulturno-turističke ponude i pokretanje promotivnih akcija unutar programskog područja. Stručan talijansko-hrvatski žiri odabrat će dvije najbolje ideje koje će biti nagrađene, a pobjednici će biti pozvani i na finalni event koji će se održati u rujnu u Istri.

Organizator i domaćin je projektni partner Unioncamere del Veneto, a događanje će se održati u četvrtak 28. ožujka 2019. godine u Trevisu u CISET International Center for Studies on Tourism Economics – Ca’ Foscari University, Riviera Santa Margherita 76.

Program se održava na engleskom jeziku, te se očekuje i dobro poznavanje istog.

Poziv je otvoren do utorka 12. ožujka 2019. godine, a detalje o prijavi možete preuzeti na poveznici.

Za ostala pitanja kontaktirajte nas na broj +385 52 377 004 ili putem e-maila na fet-atlas@unipu.hr. 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *