Poziv na prezentaciju natječaja „Kompetentnost i razvoj MSP-a“

16 views |0 comments

HGK Županijska komora Pula u suradnji sa Sektorom za međunarodne poslove – Odjela za EU pri HGK poziva Vas na prezentaciju natječaja „KOMPETENTNOST I RAZVOJ MSP-A“ koja će se u Velikoj dvorani HGK Županijske komore Pula održati u ponedjeljak, 5. rujna s početkom u 11 sati.
Riječ je o natječaju koji je objavljen kao nastavak prethodno zatvorenih natječaja „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“ te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP“, a cilj mu je ojačati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.
Prihvatljivi prijavitelji su mikro, male i srednje tvrtke. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna.
Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 1. lipnja 2016. do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000 kuna.
Molimo da Vaš dolazak potvrdite do petka, 2. rujna 2016. na mail adresu mpercan@hgk.hr ili na broj telefona 052/ 378 – 125.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *