Poziv na on line radionicu “Stvorite poslovne prilike s LinkedInom”

17 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu ‘Stvorite poslovne prilike s LinkedInom’ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj Facebook – događaj LinkedIn)  u srijedu, 27. siječnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

U posljednjih nekoliko godina voditelji odjela ljudskih resursa sve više koriste LinkedIn profile kako bi provjerili iskustvo te reference kandidata za posao. Bila bi šteta to ne iskoristiti, zar ne? Ako želite krenuti u digitalni svijet ili ste već zakoračili u njega, obavezno izradite LinkedIn profil. Kao i na svim društvenim mrežama, predstavljate sebe onako kako želite da vas drugi vide, pa je tako LinkedIn vaša prezentacija u poslovnome svijetu. Vrlo je važno redovno ažurirati LinkedIn profil, on mora sadržavati sva relevatna iskustva u području u kojemu se želite razvijati. Ne dozvolite da vašem profilu nedostaju opisi zadaća koje ste obavljali na prijašnjim poslovnim funkcijama, kao ni one koje trenutno obavljate.
 

Sadržaj radionice ‘Stvorite poslovne prilike s LinkedInom’:

💭 uvod u LinkedIn i njegove mogućnosti 
💭 LinkedIn za osobni razvoj i brending 
💭 LinkedIn za poslovanje B2B

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s prednostima poslovne mreže LinkedIn uz pomoć koje postaju vidljiviji i konkurentniji na tržištu. 

💭 Radionicu će voditi Miško Macolić Tomičić, suvlasnik marketinške agencije Markething koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istarskoj županiji. Iskustva iz inozemstva prenio je u poslovanje, a danas svoje digitalno znanje, prenosi poduzetnicima i mladim ljudima za poslovanje u 21. stoljeću. Iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarsku razvojnu agenciju, Visit Novigrad Cittanova, Visit Motovun, Istarsku razvojnu turističku agenciju, Udruženje obrtnika Pula, Poduzetnički inkubator Pazin UP, Europski dom u Zagrebu. Nositelj je kolegija Digitalni marketing na Istarskom Veleučilištu – Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedri za marketing FET-a, Ekonomskom fakultetu u Rijeci,  Diopter Otvoreno učilište te Ekonomskoj školi u Puli.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi:

Jelena Nikolić
Stručna suradnica

+385 52 381 900

jelena.nikolic@ida.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *