Poziv na on line radionicu ‘On line poslovanje i web trgovina 2021’

18 views |0 comments

Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. organiziraju on line radionicu na temu „On line poslovanje i web trgovina 2021“ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i Facebook stranici EDIC Pula-Pola (događaj) u srijedu, 10. ožujka 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

 Online prodaja u konstantnom je rastu te oni koji ne koriste online kanale za prodaju i promociju svojih usluga i proizvoda najčešće zaostaju za konkurentima. Prema podatcima Hrvatskog zavoda za statistiku trgovina na malo putem interneta ili pošte u prvih 6 mjeseci 2020 godine porasla je za 13,9 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Kako bi online prodaja bila uspješna, od krucijalne je važnosti odabrati kanale prodaje i web trgovinu koja odgovara vašem poslovanju. Online možemo prodavati proizvode ili usluge. Zavisno o tipu proizvoda trebamo odabrati idealne kanale. Naime, mnogi poduzetnici neispravno koriste online kanale prodaje i time značajno utječu na učinkovitost same prodaje.

_______________________________________________________________

Sadržaj radionice: 

– Uvod u online prodaju i uvjeti potrebni za početak 
– Kanali online prodaje I (SEO, copywriting, društvene mreže, inbound marketing)
– Kanali online prodaje II (PPC, Newsletter, influenceri)
– EU mreže, kontaktne točke i alati za poduzetnike 

 Cilj radionice je učvršćivanje položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja pogotovo u novonastaloj situaciji uzrokovanoj korona virusom.

________________________________________________________________

 Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te suvlasnik marketinške agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture. Iskustva iz inozemstva prenio je u poslovanje, a danas svoje digitalno znanje, prenosi poduzetnicima i mladim ljudima za poslovanje u 21. stoljeću. Iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarsku razvojnu agenciju, Visit Novigrad Cittanova, Visit Motovun, Istarsku razvojnu turističku agenciju, Udruženje obrtnika Pula, Poduzetnički inkubator Pazin UP, Europski dom u Zagrebu. Nositelj je kolegija Digitalni marketing na Istarskom Veleučilištu – Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedri za marketing FET-a, Ekonomskom fakultetu u Rijeci,  Diopter Otvoreno učilište te Ekonomskoj školi u Puli.

📲 Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Sudionici će pored brojnih korisnih sadržaja sudjelovanjem na on line radionici imati prilike saznati  više o on line poslovanju i web trgovinu 2021, ali i dobiti informacije o EU mrežama, kontaktnim točkama i alatima za poduzetnike koje pruža Europska unija.

Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI. 

👉 

EU mreže, kontaktne točke i alati za poduzetnike EDIC Pula-Pola

 
Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi:

Jelena Nikolić
Stručna suradnica

+385 52 381 900

jelena.nikolic@ida.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *