Poziv na on line radionicu ‘Izrada jednostavne internet stranice putem WordPress-a’

16 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu “Izrada jednostavne internet stranice putem WordPress-a” koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. (događaj) u srijedu, 26. svibnja 2021. godine u trajanju od 🕙 10:00 sati do 🕜 13:00 sati. 

Izradom web stranice, gradite svoj online posao! Kvalitetne web stranice vas spajaju s novim poslovnim prilikama, omogućuju suvremeno korisničko iskustvo te su optimizirane za povećanje uspješnosti online poslovanja. Osim što je web stranica ogledalo vašeg poslovanja, također omogućuje pristup digitalnom tržištu i online prodaju.

Sadržaj on line radionice ‘Izrada jednostavne internet stranice putem WordPress-a’:

💬 Uvod, tehničke postavke i uvjeti 
💬 Odabir teme (besplatne, plaćene)
💬 Instalacija teme
💬 Postavke teme 
💬 Instalacija Elementora 
💬 Razlika između stranica i objava
💬 Postavljanje mjerenja

 

Radionicu će voditi Miško Macolić Tomičić, zaljubljenik u digitalni marketing te suvlasnik marketinške agencije Markething. Iskustva iz inozemstva prenio je u poslovanje, a danas svoje digitalno znanje, prenosi poduzetnicima i mladim ljudima za poslovanje u 21. stoljeću. Iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarsku razvojnu agenciju, Visit Novigrad Cittanova, Visit Motovun, Istarsku razvojnu turističku agenciju, Udruženje obrtnika Pula, Poduzetnički inkubator Pazin UP, Europski dom u Zagrebu. Nositelj je kolegija Digitalni marketing na Istarskom Veleučilištu – Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedri za marketing FET-a, Ekononskog fakulteta u Rijeci, Sveučilište Sjever, Diopter Otvoreno učilište te Ekonomskoj školi u Puli.

I Jernej Kozole koji posjeduje preko 15 godina iskustva u digitalnom marketingu te je iskusni digitalni stručnjak. Savjetnik je mnogim uspješnim poduzećima koja su uz pomoć njega postala još uspješnija. Digitalni strateg koji posjeduje znanja iz PPC oglašavanja, SEO optimizacije, razvoja naprednih web rješenja, optimizaciji korisničkog iskustva, optimizaciji e-commerce te optimizaciji konverzija.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.  

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi: 

Jelena Nikolić
Stručna suradnica

+385 52 381 900

jelena.nikolic@ida.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *