Poziv na on line radionicu ‘Crowdfunding’

20 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu “Crowdfunding” koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. (događaj) u srijedu, 31. ožujka 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

 

Želite financirati svoje poslovne ideje za koje jedva čekate da budu prepoznate na tržištu, a (još jedan?) bankovni kredit vam se ne čini toliko primamljivim?

Sadržaj radionice “Crowdfunding”:
💭 Osnove crowdfundinga – tipovi, osnovni termini i platforme 
💭 Strategija i faze crowdfunding kampanje  
💭 Storytelling i vizualna komunikacija 
💭 Komunikacijska strategija 

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s alternativnim izvorima financiranja te kako uspješno izraditi i provesti crowdfunding kampanju za svoje poslovne ideje. 

💭 Radionicu će voditi Tajana Sisgoreo i Petra Jurlina iz Brodoto kreativne agencije, koje su specijalizirane za edukacije o crowdfundingu, marketingu i komunikacijskoj strategiji. Brodoto kreativna agencija specijalizirana je za promociju društveno korisnih projekata i crowdfunding – grupno financiranje. U posljednje tri godine organizirala je međunarodna događanja poput Impact konferencija i Crowdfunding Akademije; provela niz medijskih kampanja; educirala više od 350 timova diljem svijeta; podržala velik broj uspješnih crowdfunding kampanja i time omogućila pokretanje niza projekata za male tvrtke, neprofitne organizacije i društvena poduzeća. 

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi:

Jelena Nikolić
Stručna suradnica

+385 52 381 900

jelena.nikolic@ida.hr

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *