Poziv na info radionicu na temu ESIF krediti

22 views |0 comments

Hrvatska banka za obnovu i razvitak organizira info radionicu na temu „ESIF Krediti za energetsku učinkovitost u zgradama javnog sektora” i “ESIF krediti za javnu rasvjetu” u srijedu 27. veljače 2019. godine s početkom u 10:30 sati u Istarskoj razvojnoj agenciji – IDA, Mletačka 12/IV, 52100 Pula, Hrvatska.

Cilj info radionice je informirati predstavnike jedinica lokalnih i regionalnih samouprava o mogućnostima koje im se pružaju kroz financijske instrumente „ESIF Krediti za energetsku učinkovitost u zgradama javnog sektora“ i „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“, a koji su financirani sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Program konferencije i detalje o prijavi možete pronaći na poveznici.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno i bit će omogućeno sudionicima koji dostave svoje prijave najkasnije do petka 22. veljače 2019. godine.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da što ranije pošalju svoju prijavu, a registracija sudionika obavljat će se sukladno redoslijedu zaprimanja prijavnica. Potvrda sudjelovanja stići će na adresu elektroničke pošte prijavljenih.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *