Poziv na besplatnu radionicu “User-journey – kako prilagoditi proizvod/uslugu svome korisniku“

20 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom ‘User-journey – kako prilagoditi proizvod/uslugu svome korisniku’. Radionica će se održati u četvrtak, 22. rujna 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka.

Korisničko putovanje „User-journey“ je iskustvo koje osoba ima u interakciji s određenim proizvodom ili uslugom, a mapiranje korisničkog putovanja „user-journey map“ je proces koji ocrtava različite faze kroz koje kupac prolazi da bi kupio proizvod ili uslugu. Ova mapa omogućava tvrtkama da sagledaju prodajni proces iz perspektive kupca kako bi identificirali nedostatke u usluzi ili komunikaciji. Pomoći će im u predviđanju ponašanja kupaca, uvidjeti što im se od njihovog trenutačnog prodajnog procesa sviđa, a koje procese mogu poboljšati kako bi iskustvo klijenata bilo što ugodnije.  

Polaznici radionice steći će znanja o važnosti prilagodbe proizvoda ili usluga ciljnom korisniku, kako bi povećali konverzije i privukli što više klijenata. Radionica je koncipirana na način da će polaznici stečena znanja i vještine moći koristiti u praksi netom po završetku radionice. Radionicu će biti moguće pratiti online na Zoom platformi, no budući da je radionica praktičnog karaktera, online sudionici moći će usvojiti teoretske koncepte, ali neće biti u mogućnosti sudjelovati u aktivnostima koje zahtijevaju fizičko prisustvo (vježbe uživo).
 

Raspored (Program) održavanja edukacije:

10:00 – Uvod
10:15 – Osnove dizajna korisničkog iskustva (UX)
11:00 – Analiza primjera dobrog i lošeg UX dizjana
11:30 – Pauza
11:50 – Što su mape korisničkog putovanja (User-journey maps)
12:15 – Zajednička izrada i analiza mape korisničkog putovanja
12:45 – Samostalna vježba i diskusija 
13.30 – 13.45 – Zaključak

Edukacija je zamišljena kao kombinacija teorijskog i praktičnog gdje se od polaznika očekuje da aktivno sudjeluju u diskusiji i vježbama. Polaznici će se na radionici upoznati s osnovama dizajna korisničkog iskustva (UX), s naglaskom na izradu mape korisničkog putovanja (User-journey mape). Za sudjelovanje na radionici nije potrebno računalo.

O predavaču:
Irena Musi, živi i radi u Puli. Dugi niz godina bavi se grafičkim, web i UX dizajnom. Osim toga, predavačica ima više od 15 godina predavačkog iskustva u području grafike i dizajna. Dugi niz godina predavačica priprema i provodi interaktivne i praktične edukacije iz područja grafike i dizajna koje polaznicima omogućuju stjecanje vrlo upotrebljivih znanja i vještina.  

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do utorka, 20. rujna, 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

 

FILIP ŠETIĆ
o    +385 52 381 900
o    filip.setic@ida.hr

 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *