POZIV NA BESPLATNU RADIONICU ‘DIGITALNI MARKETING ZA POČETNIKE’

23 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu na temu “Digitalni marketing za početnike“, koja će se održati u srijedu, 23. ožujka 2022.  godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV  u Puli  za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, kao i široj publici zainteresiranoj za temu digitalnog marketinga, a koncipirana je na način da će polaznici stečena znanja moći koristiti u praksi netom po završetku radionice i time uspješnije savladavati svakodnevne poslovne izazove.

Ova radionica odlična je prilika za upoznavanje ključnih koncepata u oglašavanju s ciljem izgradnje učinkovite i zanimljive web stranice, usvajanje osnovnih znanja o digitalnom marketingu, stjecanje uvida u načine razumijevanja potreba kupaca i učinkovitog odgovora na iste te upoznavanje metoda mjerenja učinkovitosti korištenih online alata pomoću najnaprednijih analitičkih alata. Također, sudionici radionice naučit će kako se usredotočiti na ciljane skupine i usmjeriti svoju marketinšku kampanju prema željenoj publici. Osim toga, predavač će s polaznicima podijeliti svoje iskustvo i znanje o Google Ads oglašavanju i primjere uspješnih marketinških ulaganja. 

Tematske cjeline radionice su sljedeće: 

•    Uvod
•    Web stranica 
    – ciljevi
    – korisnici
•    Marketing na web stranici
•    SEO optimizacija web stranica
•    Google Ads oglašavanje
•    Google Analytics
•    Google My Business
•    Zaključak  i rasprava

Ako želite maksimizirati učinak sati koje provodite na internetu kako biste realizirali dobru marketinšku kampanju te želite podići svoje vještine digitalnog marketinga na višu razinu – ova je radionica odličan odabir za vas!

O predavaču:
Dean Krizmanić je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je kao  iskusan predavač održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s različitim načelima vezanim uz organiziranje online zajednice i korištenje učinkovitih marketinških alata –  od analitike i dizajna do izrade web stranica i umrežavanja putem društvenih mreža. 

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Mole se svi zainteresirani da  se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznice, najkasnije do ponedjeljka 21. ožujka 2022. godine.

Radionica uživo provodi se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. 

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

FILIP ŠETIĆ

+385 52 381 900

filip.setic@ida.hr

 

Ukupna vrijednost projekta COWORKING PULA, KK.03.1.2.19.0001 je 25.331.400,00 kn, pri čemu 18.393.377,13 kn bespovratno sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *