Poziv na besplatnu radionicu ‘Business Model Canvas’ u sklopu projekta Coworking Pula

16 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom  ‘Business Model Canvas“. Radionica će se održati u četvrtak, 3.11.2022. od 10:00 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online na Zoom platformi putem sljedećeg linka.  

Business Model Canvas (platno poslovnog modela) vizualni je prikaz različitih aspekata poslovanja. Ako sve te aspekte promislite, prikažete i potom analizirate, moći ćete vrlo lako uočiti veze i zakonitosti između njih. Primjerice, izradom platna poslovnog modela lako je identificirati ključne partnere, kupce, aktivnosti, resurse, prodajne kanale, troškove i prihode. 

Raspored (Program) održavanja edukacije:

10:00 – 10:30 – Uvod i diskusija o očekivanjima polaznika
10:30 – 11:30 – Business Model Canvas – elementi i svrha
11:30 – 11:50 – Pauza 
11:50 – 12:30 – Analiziranje primjera Business Model Canvas-a
12:30 – 13:45 – Grupni rad na vlastitim primjerima

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku naučiti kako koristiti Business Model Canvas kao alat za analizu vlastite poslovne ideje. Alat poduzetnicima, kao i onima koji to tek žele postati, pomaže razumjeti najbitnije elemente poslovnog modela na jednostavan i strukturiran način. Na kraju radionice polaznici će moći praktično primijeniti usvojeno znanje analiziranjem ponude svog poduzeća (ili projekta) i načina na koje bi se pojedine usluge ili proizvodi mogli ponuditi potencijalnim klijentima i kupcima.

O predavaču:
Marijo Volarević  ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju digitalnom transformacijom proizvoda, tvrtki i poslovnih modela diljem svijeta kao i u raznim industrijama, uključujući farmaceutsku, telekomunikacijsku, softversku, osiguravajuću itd. Trenutno je Chief Digital Officer u JGL dd i čest gost na panelima i konferencijama. U Algebri predaje kolegij Digitalne transformacije i disruptivne tehnologije kako bi pripremio nove generacije, tipične korisnike, za izazove koji ih čekaju u poslovnom svijetu. 

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga. 

Radionica je zamišljena kao kombinacija teorijskog i praktičnog dijela pri čemu se od polaznika očekuje da aktivno sudjeluju u diskusiji i vježbama. Za sudjelovanje na radionici uživo nije potrebno računalo te će polaznici koji se radionici pridruže uživo dobiti sve potrebne materijale za praktični dio radionice.

Mole se svi zainteresirani da se prijave za sudjelovanje na radionici putem sljedeće poveznice, najkasnije do srijede 2. studenoga 2022. godine.

Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

FILIP ŠETIĆ
o    +385 52 381 900
o    filip.setic@ida.hr
 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *