Otvoren poziv na dostavu projektnih prijedloga “E-impuls”

21 views |0 comments

Danas je otvoren poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) za male i srednje poduzetnike te obrtnike. Cilj je Poziva potaknuti mikro i mala poduzeća u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga bespovratnim potporama u svrhu jačanja konkurentnosti. Predmet poziva jesu investicije u početna ulaganja mikro i malih poduzetnika povezane s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.
Temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u Državnom proračunu Republike Hrvatske iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 250.000.000,00 HRK za razdoblje 2014. – 2020.Najniža vrijednost potpore koja se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 30.000 kuna, a najviše 300.000 kuna.Maksimalan intenzitet potpore koja se može dodijeliti poduzeću prema veličini iznosi:- malom poduzeću 65%- mikro poduzeću 85%
Poziv se vodi kao privremeni otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 30. rujna 2016. godine.
Detaljnije informacije i natječajnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *