OKRUGLI STOL na temu: Iskusni poduzetnici kao mentori – primjer dobre prakse iz Nizozemske

22 views |0 comments

CEPOR  u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca te uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Nizozemske u Zagrebu, organizira  Okrugli stol na temu: Iskusni poduzetnici kao mentori – primjer dobre prakse iz Nizozemske, 
koji će se održati uživo i online u utorak  19. listopada 2021. godine, od 10.00 do 12:30  sati u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb.

Na okruglom stolu će sudjelovati Frank van Santen, predsjednik nizozemskog udruženja Soundboard, koje u Nizozemskoj već 40 godina okuplja 300 umirovljenih poduzetnika – mentora – volontera i godišnje pruža podršku za više od 2.000 nizozemskih poduzetnika suočenih s izazovima u poslovanju. Grad Rotterdam partner je Soundboarda i njihova suradnja je pod geslom Young+Old=Gold dobila nagradu Europske komisije u kategoriji promocije i podrške razvoju poduzetništva. Rob Gringhuis, predstavnik Grada Rotterdama, također sudionik okruglog stola, izrazio je otvorenost za razmjenu ideja i alata važnih za uspjeh mentorskog programa te pomoć u razvoju podrške poduzetnicima u Hrvatskoj  kroz prijenos iskustava Grada Rotterdama. 

Program okruglog stola dostupan je na sljedećoj poveznici, a prijavu možete poslati do četvrtka 14. listopada 2021. godine putem prijavnog obrasca na sljedećem linku:  PRIJAVA.
Okrugli stol održava se uz podršku Akademije za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE-DF) i Erste&Steiermarkische Bank d.d., te uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera.

Dnevni red održavanja Okruglog stola možete pronaći ovdje:

2021 CEPOR AGENDA okrugli stol – iskusni poduzetnici kao mentori.docx

Sudionici koji se odluče za online sudjelovanje skupu primit će poruku s poveznicom za uključenje dan prije održavanja skupa.
 

 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *