ODRŽANA RADIONICA NA TEMU ‘BRENDIRANJE I BREND STRATEGIJA ZA PODUZEĆA’ U SKLOPU PROJEKTA COWORKING PULA

31 views |0 comments

Danas, 13. travnja 2022. godine u organizaciji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i tvrtke Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge održana je druga u nizu od 20 radionica i programa umrežavanja, koje će Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. provoditi tijekom 2022. i 2023. godine u sklopu projekta COWORKING Pula, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu ITU mehanizma za urbano područje Pula.
Današnju radionicu na temu Brendiranje i brend strategija za poduzeća, popratilo je uživo i online, više od 40-tak sudionika. 

Poduzetnici su imali priliku upoznati se s razvojem brend strategije, istraživanjem tržišta, odabirom ciljnog tržišta, izradom marketing plana te mjerenjem i odabirom komunikacijskih alata. Ova radionica omogućila je poduzetnicima da steknu uvid u proces razvoja i implementacije brend strategije što uključuje identificiranje vrijednosti za koje se tvrtka zalaže, način komuniciranja tih vrijednosti te definiranje priče koja se želi ispričati i poručiti uz pomoć brenda.   

U nadolazećem razdoblju u planu je provedba raznih besplatnih zanimljivih radionica i programa umrežavanja u sklopu projekta COWORKING, a sljedeće događanje koje najavljujemo je program umrežavanja sa zanimljivim govornicima na temu Nove tehnologije kao prilika za održivo poduzetništvo.

Sva će se navedena događanja provoditi na hibridan način; uživo te istovremeno online, kako bi se omogućio pristup znanju za što veći krug zainteresiranih sudionika. Isto tako će snimka svakog pojedinog događanja biti dostupna na Facebook i Youtube kanalu Istarske razvojne agencije te budućeg Coworking centra Pula.

Više o današnjoj radionici saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici i YouTube kanalu Istarske razvojne agencije.

Pozivaju se svi zainteresirani da prate Istarsku razvojnu agenciju putem web stranice www.ida.hr te društvenih mreža kako bi imali pravovremenu informaciju o nadolazećim obrazovnim događanjima i mogućnostima prijave za poduzetnike. 

 

Kontakt osoba za više informacija:
Filip Šetić
filip.setic@ida.hr
052/381-900

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *