Održana on line radionica na temu ‘Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)’

22 views |0 comments

Danas, 4. svibnja 2021. godine je u organizaciji Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. održana on line radionica na temu ‘Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)’, koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije, ali i ostatka Hrvatske. Radionicu je vodio Kristian Korunić, jedan od vodećih stručnjaka na području RH za područje cost-benefit analiza, specijalist za financijsko i EU savjetovanje, te uspješan poduzetnik.

Brojni poduzetnici današnje radionice imali su priliku upoznati se financijskim sredstvima ESI fondova za razdoblje 2014. – 2020., programima EU, Next Generation EU, VFO 2021. – 2027., Nacionalnim planom oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. – 2026., EU fondovima za poduzetnike i natječajem – Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju.

Više o temi saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i YouTube kanala Istarske razvojne agencije (poveznica).

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *