Održana on line edukacija na temu “Spremni na novo normalno”

21 views |0 comments

Danas, 4. studenog 2020. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije u sklopu projekta UP SMART održana on line edukacija na temu ‘Spremni na novo normalno: Istraživanja, savjeti i besplatni alati za lakšu prilagodbu sadašnjim trendovima digitalizacije’, koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije ali i ostatka Hrvatske. Radionicu je vodio Darko Perković, stručnjak s višegodišnjim iskustvom u području digitalnog marketinga.

Poduzetnici su sudjelovanjem na on line radionici dobili uvid u besplatne alate i resurse koji im mogu pomoći u procesu digitalizacije poslovanja.

Koji su alati predstavljeni i kako Vam mogu pomoći saznajte gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica) i YouTube kanalu (poveznica).

Više o projektu:

Projekt UP SMART, ukupne vrijednosti 750.000,00 kuna sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj te za cilj ima pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 27 besplatnih radionica i događanja za poduzetnike u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *