Održana on line edukacija na temu E-trgovina

17 views |0 comments

Danas, 21. listopada 2020. godine je u organizaciji Istarske razvojne agencije u sklopu projekta UP SMART održana on line edukacija na temu ‘E-trgovina’, koju su pratili brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije ali i ostatka Hrvatske. Radionicu je vodio tim stručnjaka iz poduzeća Play Digital iz Pazina.

Poduzetnici su sudjelovanjem na on line radionici imali prilike saznati  što je e-trgovina, kako ju otvoriti, izraditi webshop, što znači fotografija u e-trgovini, marketingu te prodaja na društvenim mrežama. 

Kako pokrenuti vlastitu web trgovinu i koji su sve izazovi kod istoga možete saznati gledanjem videozapisa na Facebook stranici Istarske razvojne agencije (poveznica).

 

Više o samom projektu:

Projekt UP SMART, ukupne vrijednosti 750.000,00 kuna sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj te za cilj ima pružanje usluga informiranja za mala i srednja poduzeća u Istarskoj županiji u različitim fazama njihovog razvoja s posebnim fokusom na poduzeća koji posluju manje od 36 mjeseci. Osim usluge informiranja, projekt također uključuje provedbu 27 besplatnih radionica i događanja za poduzetnike u svrhu učvršćivanja položaja poduzetnika na tržištu, a sve kako bi se smanjila asimetrija informacija te olakšao pristup poslovnim znanjima i vještinama i informacijama ključnima za rast i razvoj poslovanja, te kako bi se unaprijedila gospodarska uspješnost i stopa preživljavanja.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *