Natječaj za potpore tekstilnoj i kožarskoj industriji

9 views |0 comments

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je 12. kolovoza 2009. godine, Javni natječaj za program potpora održanju konkurentnosti tekstilne industrije, industrije kože i proizvoda od kože za 2009. godinu.
Predmet natječaja je dodjela bespovratnih financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe Operativnog programa potpora industriji tekstila i odjeće i industriji kože i proizvoda od kože. Ukupan iznos sredstava u planiranom razdoblju iznosi 80 milijuna kuna, a sredstva se dodjeljuju trgovačkim društvima i poduzetnicima fizičkim osobama, koji ostvaruju dohodak od obrta i s obrtom izjednačenim djelatnostima.
Program potpora, javni natječaj kao i obrazac za prijavu objavljeni su na internet stranici Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva ( http://www.mingorp.hr/) pod “Javni pozivi i natječaji”. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva – Upravi za industriju i privatizaciju, na broj telefona 01/6106 – 116.
Natječaj je otvoren 30 dana od dana objave u Narodnim novinama.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *