MINGORP objavio dva poziva za dodjelu bespovratnih sredstava

8 views |0 comments

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je dana 27. svibnja 2010. godine javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava putem projekata “Jačanje međunarodne konkurentnosti za 2010 godinu” i “Internacionalizacija hrvatskog gospodarstva za 2010. godinu”.
Cilj projekata je jačanje međunarodne konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u uvjetima financijske i gospodarske krize kroz snažnu podršku procesima internacionalizacije hrvatskog gospodarstva te kroz jačanje konkurentnih kapaciteta domaćih tvrtki.
Projektima se potiču aktivnosti na razini poduzetnika kao što su nastup na inozemnim sajmovima, jačanje konkurentnosti razvojem novih proizvoda kao i priprema uvođenja novog ili postojećeg proizvoda na novo tržište, te aktivnosti na razini udruženih gospodarskih subjekata i to za zajednički nastup na međunarodnim sajmovima te organiziranje gospodarskih misija na međunarodnim tržištima.
Vrijednost projekata je više od 50 milijuna kuna, a javni pozivi su otvoreni tijekom 2010. godine, do utroška sredstava.
Javni poziv s Projektom, Zahtjevom i ostalom popratnom dokumentacijom dostupan je ovdje.
Priopćenje za medije možete preuzeti 

2010-05-31_MINGORP-ov_Javni_poziv_za_bespovratna_sredstva.doc

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *