Kreditna linija “02”

8 views |0 comments

Kreditna linija “02” u okviru Konzorcija za jamstva “Istra 21” pokrenuta je u svibnju 2007. godine u suradnji sa sedam poslovnih banaka.
U dosadašnjem tijeku provedbe navedene kreditne linije, realizirana su ukupno 24 kredita u iznosu od 25,2 milijuna kuna te je istodobno odobreno jamstava u iznosu od 1,7 milijuna kuna. Osim toga, u postupku obrade kod poslovnih banaka po osnovi predmetne kreditne linije nalazi se još 11 poduzetničkih projekata.
Temeljem suradnje s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske na projektu “Regionalni jamstveni instrumenti”, osigurana su dodatna sredstva za kreditnu liniju koja će se usmjeriti na mikrokredite s iznosom kredita do maksimalno 200.000 kuna.
Informacije o Kreditnoj liniji “02”, više o uvjetima, načinu provedbe, postupku učlanjenja u Konzorcij za jamstva “Istra 21” te ostale informacije mogu se dobiti ovdje. 
Potrebne obrasce možete preuzeti ovdje:

ZAHTJEV-02.pdf

ZAHTJEV_ZA_PRISTUP_KONZORCIJU.pdf

OGLAS_KREDITNE_LINIJE.pdf

UGOVOR_O_KONZORCIJU.pdf

Za dodatne informacije obratite se u Istarsku razvojnu agenciju (IDA) d.o.o., Mletačka 12 u Puli, putem telefona 052/ 381-900 te e-maila emil.rojnic(at)ida.hr 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *