Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija udruga i drugih neprofitnih organizacija koji doprinose razvoju gospodarstva na području Istarske županije za 2016. godinu

12 views |0 comments

Istarska županija objavila je danas Javni poziv za prijavu projekata za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva u Istarskoj županiji za 2016. godinu.
Financijska sredstva dodijelit će se za realizaciju četiri mjere:
1. Potpore za početak poslovanja – samozapošljavanje
2. Potpore za ulaganje u standarde kvalitete
3. Potpore za nabavu  nove opreme
4. Sufinanciranje energetskih pregleda i energetskog certificiranja zgrada i građevina u vlasništvu malih i srednjih poduzeća te obrtima.
Korisnici mjera iz ovog Programa mogu biti subjekti malog gospodarstva utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva koji posluju i imaju registrirano sjedište na području Istarske županije.
Ukupan fond raspoloživih sredstava za dodjelu potpora iznosi 500.000,00 kn; a dodjeljivat će se prema uvjetima navedenim u Javnom pozivu. Javni poziv je objavljen na službenim internet stranicama Istarske županije i možete ga pronaći ovdje.  Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava planiranih u Proračunu Istarske županije za 2016. godinu, a najdulje do 30. studenog 2016. godine.
Obrasci za prijavu na Javni poziv mogu se preuzeti u Istarskoj županiji, Upravnom odjelu za gospodarstvo ili sa službenih Internet stranica Istarske županije ovdje.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *