Informativni dan Agencije za mobilnost i programe Europske unije

3 views |0 comments

Agencija za mobilnost i programe Europske unije promiče ideju mobilnosti u obrazovanju kao načina jačanja stručnih vještina i znanja te otvaranja osobnih vidika, a s ciljem stvaranja društva utemeljenog na znanju i jačanja konkurentnosti na europskom tržištu rada provodeći dva najveća programa Europske zajednice: Program za cjeloživotno učenje i program Mladi na djelu. Uz navedene programe,  Agencija je zadužena za promociju drugih inicijativa i programa Europske unije, kao što su  Europass i Erasmus Mundus te za rad EURAXESS uslužnog centra koji podržava mobilnost istraživača.
Cilj održavanja informativnih dana jest upoznati potencijalne korisnike programa (nastavnike, profesore, andragoge, učenike, mlade, donositelje odluka u obrazovanju, osobe koje rade s mladima, predstavnike obrazovnih ustanova, gospodarskog sektora, tržišta rada, neprofitnih organizacija, itd.), s najnovijim mogućnostima koje nude programi Europske zajednice u sektoru formalnog i neformalnog učenja.
Informativni dan bit će održan 6. studenog 2009. u vremenu od 09.30 do 13.00 sati u Domu Hrvatskih Branitelja, Leharova 1 u Puli.
Prijave sudjelovanja zaprimaju se putem on-line obrasca na web stranicama Agencije do 13. listopada 2009.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *