IDA u vrhu mreže BOND prema odabiru HAMAG-BICRO-a

19 views |0 comments

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je rezultate Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) – Faza 2“ (BOND 2). Tom je prigodom Istarska razvojna agencija prema kriteriju izvrsnosti svrstana na visoko četvrto mjesto od ukupno 58 prijavljenih poduzetničkih potpornih institucija (PPI) s područja cijele Republike Hrvatske, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu te djelovanju u području poticanja razvoja poduzetništva u Istarskoj županiji.

Direktor IDA-e dr.sc. Boris Sabatti ističe kako će IDA uključenjem u BOND mrežu poduzetničkih potpornih institucija dodatno osnažiti vlastite kapacitete za umrežavanje te razvoj mjera podrške malom i srednjem poduzetništvu i obrtništvu u Istarskoj županiji putem raznih aktivnosti u organizaciji HAMAG-BICRO-a.

Projekt BOND Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, koji traje do 1. svibnja 2023. godine te se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj,  usmjeren je na povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz razvoj učinkovitih poduzetničkih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta i održivosti poduzeća. To se osobito odnosi na «start-up» poduzeća utemeljena na znanju, rezultatima znanstvenog istraživanja i korištenju novih tehnologija.

Više o mreži BOND na slijedećoj poveznici. 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *