IDA poziva na Start–up akademiju u Puli

17 views |0 comments

U utorak, 4. prosinca 2018. u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli u 16,00 sati započet će trodnevna besplatna Start – up akademija poduzetništva u Puli  u organizaciji Start-up udruge, u  kojoj Istarska razvojna agencija sudjeluje kao jedan od partnera. Cilj akademije je svladavanje osnova poduzetništva i stjecanje novih znanja i vještina te različitih metoda i tehnika korisnih za uspješno poslovanje.

Edukacije su namijenjena studentima, poduzetnicima, profesionalcima, zaposlenima i nezaposlenima te svima zainteresiranima za pokretanje ili uspješno vođenje postojećeg poslovanja. Akademija je namijenjena i onima koji trenutno nemaju poslovnu ideju, ali su željni dodatne edukacije iz navedenih područja.

Neke ključne  teme akademije  su:

pametno poslovno planiranje
zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva, Kako prezentirati poslovnu ideju
digitalizacija poslovanja i prodaje
pogodnosti za poduzetnike.

IDA će prezentirati svoje programe podrške za poduzetništvo, a budući da je u sklopu ITU mehanizma urbanog područja Pula u pripremi projekt uspostave poduzetničkog centra Coworking Pula, cilj je identificirati potrebe sadašnjih poduzetnika, ali i onih koji će to tek postati kako bi se na urbanom području Pula pridonijelo povoljnom okruženju za razvoj poduzetništva .

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije polaznici će dobiti certifikat o završenoj Startup akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja.

Osiguran je i nagradni fond pa će najbolje ocijenjene poslovne  ideje ući u bubanj za nagradu od 5.000,00 kuna, računalo i mentorstvo uspješnih pojedinaca.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka u nastavku: https://goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1, a nakon uspješne prijave bit će obaviješteni o detaljima i programu.

Više informacija o Start-Up akademiji kao i budućim vezanim aktivnostima pronađite na poveznici: https://bit.ly/2PJXYH7.

Datoteke:

Program -Start-Up akademija Pula

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *