IDA poziva na radionicu: „Coaching, recept za izvrsnost u businessu”

19 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na jednodnevnu radionicu na temu „Coaching, recept za izvrsnost u businessu“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA) d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u srijedu 18. svibnja 2016. godine. Radionica će trajati od 9 do 13 sati.
Cilj je radionice upoznati se s coaching pristupom i mogućnostima njegovog korištenja  u pružanju podrške pojedincu i grupi u ostvarivanju njihovog punog potencijala i željenih rezultata u poslovnom okruženju. Radionicom će se polaznicima omogućiti uvid u to što je coaching  i koja je njegova svrha,  koje su faze coaching procesa, na čemu se temelji njegova učinkovitost, koje su prednosti coaching pristupa u vođenju u odnosu na direktivni komandni pristup te kako osobnost i uvjerenja pojedinca utječu na organizacijsku klimu i kako coaching može pomoći. Radionica je namijenjena voditeljima organizacijskih timova, voditeljima edukacija i treninga, direktorima većih ili manjih tvrtki i obrta, gospodarstvenicima te svim zainteresiranima.
Radionicu će voditi Svjetlana Prkić, licencirani coach i specijalizantica transakcijske analize te Tihana Dragičević, predsjednica Hrvatske udruge za coaching.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do utorka, 17. svibnja 2016. godine. 
Prijavnicu za radionicu preuzmite

Prijavnica_Coaching_recept_za_izvrsnost_u_businessu.docx

, a sadržaj radionice

Sadrzaj_Coaching_recept_za_izvrsnost_u_businessu.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *