IDA poziva na Info dan na temu “Erasmus za mlade poduzetnike”

27 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Udrugom Informo poziva Vas na Info dan na temu „Erasmus za mlade poduzetnike“ koji će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji – IDA d.o.o., Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u utorak 9. svibnja 2017. Edukacija će trajati od 9 do 13 sati.
Erasmus za mlade poduzetnike pogranični je program razmjene koji pruža priliku mladim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama. Iskustva se razmjenjuju tijekom boravka kod iskusnog poduzetnika koji novom poduzetniku pomaže steći potrebne vještine za vođenje manje tvrtke. Domaćinu se pružaju novi pogledi na njegovu/njezinu tvrtku, kao i prilika da surađuje s inozemnim partnerima i uči o novim tržištima.
Erasmus za mlade poduzetnike predstaviti će Udruga Informo, kao lokalna kontaktna točka za program Erasmus za mlade poduzetnike koja trenutno provodi dva projekta u sklopu programa, Ventures 8 (2016-2018) i YEIM (2017-2019).
Cilj je Info dana predstaviti program Erasmus za mlade poduzetnike koji uključuje mogućnost financiranja poduzetnika početnika i svih onih koji tek razmišljaju o pokretanju vlastitog poduzeća, kao i mogućnost razmjene znanja i vještina iskusnim poduzetnicima, a kroz primjere uspješnih razmjena. Na Info danu će se svi zainteresirani imati priliku upisati se u program, te tako dobiti priliku uz financijsku pomoć otputovati u inozemstvo i učiti od iskusnih poduzetnika, ili razmijeniti iskustva i znanja ugostivši mladog poduzetnika.
Ciljane skupine Info dana jesu:
– iskusni poduzetnici sa više od 3 godine poduzetničkog iskustva
– poduzetnici početnici sa manje od 3 godine poduzetničkog iskustva
– svi oni koji bi htjeli pokrenuti novu djelatnost (imaju ideju, žele pripremiti, pripremaju   ili već imaju business plan)
Erasmus za mlade poduzetnike nije samo za mlade i nije samo za poduzetnike!
Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do ponedjeljka, 8. svibnja 2017. godine.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_Erasmus_za_mlade_poduzetnike.docx

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *