IDA poziva na I BE(A)T YOU CAN radionicu za poduzetnike

15 views |0 comments

29. ožujka 2019. u sklopu provedbe projekta BEAT- Blue enhancement action for technology transfer, Istarska razvojna agencija u suradnji sa Start-Up udrugom organizira događaj u sklopu kojeg će se održati predavanja, panel diskusija te radionica u svrhu umrežavanja predstavnika sveučilišta, poduzetnika, ureda za transfer tehnologija i startup tvrtki.
U prvom dijelu predavanja će se svim prisutnima predstaviti „design thinking“ metoda čiji je cilj realizacija ideje, a pomaže tvrtkama u poticanju inovativnosti nakon čega će se u panel diskusiji „Eko bussiness“ raspravljati o mogućnostima umrežavanja, razmijeni znanja, ali i aktivnostima kojima se bave predstavnici raznih institucija u domeni raznih sektora s naglaskom na „plavi rast“ i IT sektor.
Osim predavanja i prilike za upoznavanje, na rasporedu će biti i interaktivna radionica te prilika za „networking“ i predstavljanje ponude i potražnje na tržištu.
Početak je predviđen za 11:00 sati u prostorijama Istarske razvojne agencije, a detaljnije o događaju, kao i mogućnost prijave dostupni su klikom

ovdje

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *