IDA poziva na edukaciju “ESIF jamstva i ESIF program za rast i razvoj”

27 views |0 comments

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „ESIF jamstva i ESIF program za rast i razvoj“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak 19. travnja 2018. godine. Edukacija će trajati od 11 do 13 sati.
Predstavnice Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Iva Debanić i Daria Kuvek, predstaviti će ESIF zajmove koji obuhvaćaju mikro investicijske zajmove za mikro i male poduzetnike, mikro zajmove za obrtna sredstva te male zajmove za mikro, male i srednje poduzetnike. Osim informacija o dobivanju zajmova po povoljnim uvjetima, poduzetnicima će predstaviti  i jamstvene programe za pokriće dijela glavnice kredita. 
Predstavnica Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Cinzia Zubin, predstaviti će ESIF program za rast i razvoj, dugoročne investicijske kredite za male i srednje poduzetnike koji posluju duže od dvije godine te koji planiraju ulaganja u prerađivačkoj industriji, turizmu, kreativnoj industriji i uslugama temeljenim na znanju.
Edukacija je besplatana za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac@ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do srijede, 18. travnja 2018. godine.
Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_ESIF_19.4.2018..docx

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *