IDA na tribini „Poticanje i osnaživanje ženskog poduzetništva“ u Pazinu

23 views |0 comments

Poticanje i osnaživanje ženskog poduzetništva bila je tema tribine na kojoj je sudjelovala i predstavnica Istarske razvojne agencije, a koja se povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, održala 8. ožujka 2017. godine u Pazinu, u organizaciji  Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Pazina.
Na tribini su uz IDA-u kao krovnu poduzetničku potpornu instituciju na županijskoj razini, sudjelovale i ostale institucije poduzetničke podrške, kao što je Grad Pazin i njegov Upravni odjel za gospodarstvo, financije i proračun, HGK – ŽK Pula, HBOR – Područni ured za Istru, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a poseban obol dale su žene poduzetnice s područja središnje Istre, koje su brojnim prisutnim ženama približile osobni svijet poduzetništva i iskustva iz prve ruke, koja govore da je uspjeti ipak moguće kada se uz podršku obitelji i institucija usklade sve životne uloge.
Cilj tribine je u tom smislu bio da se zainteresirane žene osnaže u svojoj namjeri da samostalno pokrenu svoj obrt ili poduzeće.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *