IDA na radionici o financijskim izvještajima poduzeća u sklopu projekta BOND

24 views |0 comments

Od 31.01. do 01.02.2022 godine. održana je u Delnicama u sklopu projekta BOND te u organizaciji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) dvodnevna radionica  na temu analize financijskih izvještaja poduzeća  na kojoj su sudjelovali i predstavnici Istarske razvojne agencije uz još 20-ak predstavnika raznih ostalih poduzetničkih potpornih institucija.

Projekt BOND Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, koji traje do 1. svibnja 2023. godine, financira se  iz Europskog fonda za regionalni razvoj te je  usmjeren na povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva kroz razvoj učinkovitih poduzetničkih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta i održivosti poduzeća. To se osobito odnosi na «start-up» poduzeća utemeljena na znanju, rezultatima znanstvenog istraživanja i korištenju novih tehnologija.

Uspostavljena Mreža BOND trenutno okuplja 91 poduzetničku potpornu instituciju (PPI) s područja cijele Republike Hrvatske,  koje imaju za cilj doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svojim područjima te na taj način osigurati stabilan rast i ravnomjeran regionalni razvoj cjelokupnog gospodarstva. Iz Istarske županije su uz IDA-u u mrežu BOND uključeni i Poduzetnički inkubator Poreč te Razvojna agencija Srce Istre.
 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *