“Hrvatska u Europi, Europa za Hrvatsku”

7 views |0 comments

Cjelodnevno, informativno-edukacijsko događanje – Dan mogućnosti kroz EU-ove fondove “HRVATSKA U EUROPI, EUROPA ZA HRVATSKU” odvijat će se u četvrtak , 15. travnja 2010. godine u vremenu od 11 do 19 sati u predvorju Muzeja Mimara u Zagrebu.
Cilj događanja je svim zainteresiranima pružiti sveobuhvatnu i stručnu informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i budućih EU fondova, koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju nakon ulaska u Europsku uniju.
Svi posjetitelji imat će priliku direktno razgovarati i dobiti željene informacije od stručnjaka iz institucija koje su trenutno akreditirane za korištenje pretpristupnih programa, a koje će imati značajnu ulogu i u budućim fondovima EU.
Informiranje će se odvijati putem tematskih info pultova:
info pult – Civilno društvoinfo pult – Prekogranična suradnja i izgradnja poslovne infrastruktureinfo pult – Regionalna konkurentnostinfo pult – Infrastrukturni projekti (na području prometa te zaštite okoliša – sustav upravljanja otpadnim vodama te gospodarenje otpadom)info pult – Razvoj ljudskih potencijala info pult – Poljoprivreda info pult – Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju EU fondova
Pozivnicu na događaj možete pronaći ovdje.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *