HAMAG-BICRO objavio Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”

25 views |0 comments

Objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”, kod poziva: NPOO.C1.1.2.R2-I3.02

Operativni program: NPOO

Datum početka zaprimanja projektnih prijava: 12. 08. 2022.

Rok za podnošenje projektnih prijava: 12. 09. 2022.

Svrha poziva:

Potaknuti rast novoosnovanih poduzeća koja razvijaju inovacije (proizvode, usluge ili tehnologije) bazirane na znanju ili visokim tehnologijama, koji su novi ili znatno poboljšani u usporedbi s dostignućima na tržištu. Podržat će se projekti u pred-komercijalnoj fazi za budući razvoj i komercijalizaciju proizvoda/usluga, tehnologija, povećanje proizvodnih kapaciteta povezanih s projektom i povećanje spremnosti poduzeća za investicije.

Predmet poziva:

Poticanje investicije novoosnovanih MSP-ova s projektima čija je tehnološka zrelost izvan faze dokazivanja koncepta, ali koja još nisu spremna za tržište, tj. njihova tehnološka razina razvijenosti projekta je između TRL 5 – TRL 8, kroz podršku za razvoj inovacija, s naglaskom na povećanje proizvodnih kapaciteta i upravljanje poduzećem, njegovoj spremnosti za ulaganja investitora, i poboljšanja u komercijalizaciji proizvoda, usluga i tehnologija.

Ukupna bespovratna sredstva: 141.700.000,00 kn

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 200.000,00 kn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 1.000.000,00 kn

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog poziva: MSP-ovi

Obavijest Prijaviteljima:

Budući je Poziv “Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća”, Kôd poziva: NPOO.C1.1.2.R2-I3.01 zatvoren, Prijavitelji koji su ispunili prijavni obrazac za navedeni Poziv mogu postojeći obrazac preuzeti u .pdf formatu te, ukoliko žele, polja koja su primjenjiva kopirati u novi prijavni obrazac, koji će otvoriti prilikom prijave na novi poziv.

Prijavitelj odgovara za točnost prenesenih podataka. Tijela sustava upravljanja i kontrole korištenja sredstava Mehanizma ne mogu se smatrati odgovornima za podatke prijavitelja.

Više o Pozivu pogledajte na linku: https://fondovieu.gov.hr/pozivi/20

 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *