Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2010.

3 views |0 comments

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo (HAMAG), Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatska gospodarska komora (HGK) i ove godine bit će aktivno uključeni u projekt Europske komisije “Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2010” (European SME Week 2010.).
Ovogodišnji SME Week odvijat će se u vremenu od 25. svibnja do 1. lipnja 2010. godine, u 37 zemalja sudionica Projekta.
Cilj Projekta je jačanje poduzetničkog načina razmišljanja, unaprjeđenje imidža EU kod poduzetnika i promocija poduzetništva općenito. Namjera kampanje je olakšati poduzetnicima pristup informacijama i upoznati ih s mjerama i aktivnostima koje se na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini poduzimaju u svrhu razvoja i jačanja poduzetništva.
Mali i srednji poduzetnici pokretači su gospodarskog rasta i inovativnosti, a ujedno su i generator zapošljavanja, kako kod nas tako i u Europi, stoga je od velikog značaja da se u projekt uključe institucije i organizacije koje aktivno potiču njihov rast i razvoj.
Više informacija o Europskom tjednu malog i srednjeg poduzetništva dostupno je na internetskoj stranici Europske komisije : www.ec.europa.eu/sme-week.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *