Edukacija “VoIP – Revolucija komunikacije po diskontnoj cijeni”

6 views |0 comments

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o., u suradnji s Istarskom županijom i Centrom za informatičko obrazovanje Osijek te uz sponzorstvo VoIP servisa VoipBON, poziva Vas na edukaciju na temu  “VoIP – REVOLUCIJA KOMUNIKACIJE PO DISKONTNOJ CIJENI”. Edukacija će biti održana u petak, 22. listopada 2010. od 10.00 do 14.00 sati u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).
Edukacija je namijenjena svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji žele optimizirati svoje poslovanje uporabom modernog telekomunikacijskog sustava koji doprinosi značajnom smanjenju i kontroli troškova komunikacije. Tijekom edukacije bit će predstavljeni primjeri iz prakse, te će se demonstrirati način  rada na fiksnim i mobilnim telefonskim uređajima uz prezentaciju aplikacije VoIP rješenja na poslovne sustave polaznika.
Edukaciju će održati g. Saša Gvozdenović, suosnivač Centra za informatičko obrazovanje Osijek, koji posjeduje višegodišnje iskustvo u projektiranju i implementaciji ICT rješenja te  koji između ostalog djeluje i kao predavač na raznim stručnim seminarima vezanim uz ICT tematiku.
Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu  zbog  bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/637-000 i  052/381-900  ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905  ili na e-mail: tatjana(at)infoprogres.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr   najkasnije do srijede, 20. listopada 2010 .                                                             Prijavnicu možete preuzeti

Prijavnica_VoIP_Revolucija_komunikacije_-_22_10_2010.doc

, a sadržaj seminara

Edukacija_VoIP_Revolucija_komunikacije_-_Sadrzaj.pdf

.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *