ATLAS MASH UP – NATJECANJE U POSLOVNIM IDEJAMA U PODRUČJU KULTURNOG TURIZMA – PRIJAVE IDEJA DO 13. RUJNA 2019.

24 views |0 comments

U okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories, financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, otvoren je poziv na prijavu inovativnih ideja za sektor kulturnog turizma i sudjelovanje na drugom nagradnom MASH UP eventu koji će se održati u Puli 26. rujna 2019.

ATLAS MASH UP je besplatno natjecanje u poslovnim idejama čija je svrha okupiti i spojiti kreativce, ICT stručnjake, video snimatelje, dionike kulturnog turizma, studente, profesionalce, mlade talente, poduzetnike, civilno društvo, odnosno sve zainteresirane za multidisciplinaran i multikulturalan pristup realizaciji ideja / proizvoda / usluga u području kulturnog turizma.

Sudionici će tijekom jednog dana timski razvijati inovativna rješenja za poboljšanje kulturno-turističke ponude i pokretanje promotivnih akcija unutar programskog područja, a stručan talijansko-hrvatski žiri odabrat će najbolju ideju koja će biti nagrađena.

Organizatori su projektni partner Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o., FET – Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković, i STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, a događanje će se održati 26. rujna 2019. godine u Puli.

Program se održava na engleskom jeziku, te se očekuje i dobro poznavanje istog.

Poziv je otvoren do petka 13. rujna 2019. godine u 12.00 sati, a detalje o prijavi možete preuzeti na poveznici.

Za ostala pitanja kontaktirajte nas na broj +385 52 377 004 ili putem e-maila na fet-atlas@unipu.hr. 

Mash up – Agenda

     

Mash up – Regulation

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *